Rüyada başka bir hamile kadın görmek

Rüyada başka bir hamile kadın görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, ardından bu kişiye açılacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir hamile kadın gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının hamile olduğunu görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir başka kadını hamile görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada başka bir kadını hamile görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının başka bir kadını hamile görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada başka hamile kadın görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada başka kadını hamile görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments