Rüyada ağızdan kaka yapmak

Rüyada ağızdan kaka yapmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada ağızdan kaka yapmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalettir.

Rüyada ağızdan kaka çıkarmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan doğum yapmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada ağızdan tuvalet yapmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Rüyada eve kaka yapmak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıya kaka yapmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada klozete kaka yapmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments