Rüyada banyoda havuz görmek

Rüyada banyoda havuz görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, darlık içine düşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda havuz gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Rüyada havuzda banyo yapmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda havuz görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada sığ havuzda yüzmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada havuzdan balık tutmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızla havuza girmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli havuz görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada süs havuzunda yüzmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada havuz hamam görmek parasını ve işini kaybedeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments