Rüyada balmumu heykel görmek

Rüyada balmumu heykel görmek o işi canlandıracağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada balmumu heykel gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Rüyada balmumu heykel görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atatürkün heykelini görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek heykeli görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada heykel olduğunu görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada altın heykel görmek insanların hayır dualarını alacağına, günah ve suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan heykeli görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşan heykel görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada meryem ana heykeli görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments