Rüyada balina olmak

Rüyada balina olmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, tecrübe sahibi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kötü günlerin biteceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Rüyada balina olmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada pembe balina görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kıyıya vuran balina görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada balina kurtarmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işarettir.

Rüyada balinanın görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, borçları varsa ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balık ve balina görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına inanılır.

Rüyada balina balığı görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına yorulur.

Rüyada balina yemek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada okyanusta balina görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments