Rüyada zeytin toplandığını görmek

Rüyada zeytin toplandığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada zeytin toplandığını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada zeytin toplandığını görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Rüyada zeytin toplayanları görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet etmektedir.

Rüyada toplanmış zeytin görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada toplanmış ev görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada top almak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada top kesmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments