Rüyada zeytin dökmek

Rüyada zeytin dökmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada zeytin dökmek gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada zeytin dökmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret eder.

Rüyada zeytinyağ dökmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına yorulur.

Rüyada toplanmış yeşil zeytin görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, sabit geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek ve zeytin yemek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada zeytin kurdu görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada iri zeytin yemek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmamış zeytin görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments