Rüyada zelzele olmak

Rüyada zelzele olmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada zelzele olmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada zelzele yaşamak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zelzele olmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem zelzele görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zelzeleden kurtulmak gelirinin giderinden fazla olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zelzele suresi okumak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sorunsuz geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments