Rüyada zayıflamaya çalışmak

Rüyada zayıflamaya çalışmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Rüyada zayıflamaya çalışmak gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada zayıflamaya çalışmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini zayıflamış görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada zayıf fare görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada zayıf kedi görmek böylece hayatından memnun olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini zayıflamış görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada birini zayıf görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Rüyada derslerden zayıf almak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf kurbanlık görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments