Rüyada balık kılçığı temizlemek

Rüyada balık kılçığı temizlemek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, işlerinde kara geçeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, memur ise terfi edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada balık kılçığı temizlemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada balık kılçığı temizlemek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığın kılçığını temizlemek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılçık temizlemek alım gücünü yitireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada balığın kılçığını görmek herkesin desteğinin alınacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet eder.

Rüyada kılçıklı balık görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık kılçığı kusmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada balık kılçığı yemek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments