Rüyada yüzün beyazladığını görmek

Rüyada yüzün beyazladığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün beyazladığını gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Rüyada yüzün beyazladığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Rüyada yüzünün beyazladığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun saçının beyazladığını görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saçlarının beyazladığını görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada saçının yarısının beyazladığını görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işarettir.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, yeni kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada sakalının beyazladığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçinin beyazladiğini görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments