Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak

Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü parmağından çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Rüyada birinin parmağından yüzük çıkarmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına inanılır.

Rüyada yüzüğü parmaktan çıkarmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına yüzük takıp çıkarmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağındaki yüzüğü çıkarmak zor durumların sona ereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet eder.

Rüyada parmakta yüzük çıkarmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaktan yüzük çıkarmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments