Rüyada yüzü yanmış birini görmek

Rüyada yüzü yanmış birini görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, faydalı şeyler yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada yüzü yanmış birini gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada yüzü yanmış birini görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yanmış yüz görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü yanmış görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü yanmış görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, muradınıza ereceğinize işarettir.

Rüyada yüzü yanmış insan görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, bekârlığına da veda edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünü yanmış görmek kötü günler görüleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kağıt görmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada samanın yanmasını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments