Rüyada yüzde irin görmek

Rüyada yüzde irin görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, allah’ın yolundan gideceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde irin gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada yüzde irin görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada yüzden irin çıkarmak onun istediği yoldan gideceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan irin görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözde irin görmek sevdiği insanların olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeden irin görmek haneye dertlerin gireceğine , kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada irin kusmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments