Rüyada yuvarlak ay görmek

Rüyada yuvarlak ay görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, gelir kaybedeceğine, güç alacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak ay gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada yuvarlak ay görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Rüyada yuvarlak ev görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak küpe görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak taş görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak masada oturmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet eder.

Rüyada yuvarlak ekmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada yuvarlak daire görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak yatak görmek malından ve parasından kaybedeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments