Rüyada yumurta kabuğu görmek

Rüyada yumurta kabuğu görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta kabuğu gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada yumurtanın kabuğunu görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kırık yumurta kabuğu görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada kabuklu yumurta görmek işinde en iyisi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta kabuğu yemek kazancının ve rızkının düşeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Rüyada yumurta kabuğu soymak sağlık sorunlarından kurtulacağına, durumun değişmesine rivayet eder.

Rüyada kabuksuz yumurta görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işarettir.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments