Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek rütbeli komutan gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada yüksek rütbeli komutan görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına alamet eder.

Rüyada rütbeli komutan görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yüksek rütbeli görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek rütbeli birini görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker olmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerde rütbe almak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada rütbe aldığını görmek iş için gurbete gidileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments