Rüyada yüksek balkonda oturmak

Rüyada yüksek balkonda oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, fırsatların elden kaçacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek balkonda oturmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada yüksek bir balkonda oturmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek balkonda oturmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada balkonda sandalyede oturmak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet eder.

Rüyada evin balkonunda oturmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkonda oturduğunu görmek çok hayır duası alacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada balkonda oturmak fakirlikten kurtulacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle balkonda oturmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek balkonda olmak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments