Rüyada yol tamir etmek

Rüyada yol tamir etmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, itibar kaybedeceğine, bereketli günler geçirileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yol tamir etmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Rüyada yol tamir etmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada tamir edilen yol görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işarettir.

Rüyada yol tamiri görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, eşlerin boşanacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs tamir etmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı tamiri yapmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tamir aleti görmek dualarından hayır görmeyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada radyo tamir etmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments