Rüyada yokuşu çıkamamak

Rüyada yokuşu çıkamamak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, aradığı kişiyi bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuşu çıkamamak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada dik bir yokuşa tırmanmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yokuş koşmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kamyonla yokuş çıkmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yokuşu çıkmak eğlence ve renk geleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada yokuş yukarı koşmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada yokuş görmek herkesin önünde olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı araba kullanmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments