Rüyada yokuş görmek

Rüyada yokuş görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yeni yollara girileceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Rüyada yokuş gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Rüyada yokuş inip çıkmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulur.

Rüyada taşlı yokuş görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı bakmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada buzlu yokuş çıkmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kamyonla yokuş çıkmak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuşa yürümek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments