Rüyada yok olmak

Rüyada yok olmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yok olmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek kısmetinin açık olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın yok olduğunu görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine inanılır.

Rüyada okulda yoklama almak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi yok görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada diş yok görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yok olduğunu görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada cini yok etmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments