Rüyada yoğurt almaya gitmek

Rüyada yoğurt almaya gitmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, işinde itibar edineceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurt almaya gitmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Rüyada yoğurt almaya gitmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, karamsarlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada valizi alıp gitmek yeni mallara sahip olacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada valiz alıp gitmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa binip almanyaya gitmek istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet eder.

Rüyada çanta almaya gitmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine yorulur.

Rüyada kömür almaya gitmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet eder.

Rüyada simit almaya gitmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada ekmek almaya gitmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments