Rüyada yiyecek aramak

Rüyada yiyecek aramak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, hayatının iplerini eline alacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek aramak gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Rüyada yiyecek aramak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık yiyeceğini görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşudan yiyecek almak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yiyecek deposu görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments