Rüyada yıldız ve hilal görmek

Rüyada yıldız ve hilal görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bereket ve huzur getireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, yoğun stres altında kalacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız ve hilal gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada hilal ve yıldız görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına işaret eder.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız ve hilal görmek çok rahat bir hayat süreceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada hilal yıldız görmek düşmanların barışacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hilal şekli görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla hilal görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada hilal ve dolunay görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane hilal görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments