Rüyada yıldız çizdiğini görmek

Rüyada yıldız çizdiğini görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, malların artacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yıldız çizdiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Rüyada yıldız çizdiğini görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz çizgi çizmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Rüyada göz resmi çizmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Rüyada karakalem çizmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü çizmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada yüz çizmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulur.

Rüyada kare çizmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına yorulur.

Rüyada ev planı çizmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments