Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada yılanın zehirini aktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yılan görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yılan zehiri görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın zehirini almak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada zehirli sarı yılan görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Rüyada yılanın zehirini çıkarmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada zehirli yılanlar görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments