Rüyada yılanı tuttuğunu görmek

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek şükrederek yaşayacağına, çok pişmanlık duyacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rütbesinin artacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı tuttuğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Rüyada yılan tuttuğunu görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tutan kimseyi görmek başarıların devamlı olacağına, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada birinin yılan tuttuğunu görmek bolluğun ve verimin de artacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı tuttuğunu görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kendisini allah yoluna adayacağına inanılır.

Rüyada yılan tutan görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yılan tutan birini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments