Rüyada yılan kanı görmek

Rüyada yılan kanı görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, zararını tamamen kapatacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet eder.

Rüyada yılan kanı gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada yılanın kanını görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine inanılır.

Rüyada yılan öldürüp kanını görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yılan kanı görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işarettir.

Rüyada kanın aktığını görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada adet kanını temizlemek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet eder.

Rüyada sığır kanı görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işarettir.

Rüyada kızlık kanını görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hüseyin Kaplan

Rüyamda yılan havada giderken alt kısmında iki ayrı yerden vücudunda açılan kanaldan kan akmaya başladı