Rüyada yılan dolanmak

Rüyada yılan dolanmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kasasının daha çok para dolacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Rüyada yılan dolanmak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın dolandığını görmek çok kötü günler geçireceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan dolandığını görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna yılan dolandığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yılanın boğazına dolandığını görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, mutlulukların yarım kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments