Rüyada bakkal işletmek

Rüyada bakkal işletmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakkal işletmek gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada büfe işletmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret etmektedir.

Rüyada fırın işletmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cafe işletmek bir dediğini iki etmeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Rüyada market işletmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakkal işletmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada işletme müdürünü görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada işletme görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkan işletmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments