Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil zeytin çekirdeği görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına inanılır.

Rüyada çekirdeksiz zeytin yemek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Rüyada zeytin çekirdeği ekmek anne babanın üzüntü duyacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmek istenen herşeye kavuşulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin çekirdeği görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz zeytin görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin çekirdeği dikmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments