Rüyada yeşil ot yolmak

Rüyada yeşil ot yolmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada yeşil ot yolmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada yeşil ot yolmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede ot yolmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Rüyada mezardan ot yolmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada tarlada ot yolmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, daha kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayrık otu yolmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Rüyada ot yolmak borcunun çok olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ot yıkamak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada uzun yeşil otlar görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet yüksel

Rüyamda kollarımın dış kısmında yeni otların çıktığını gördüm ve bu otlar acı veriyordu. Bende onları uzunca kökleri ile çekmek sureti ile sökerek çıkardım. Sonra kollarımda hissettiğim bir rahatlama ile uyandım. Rüyamın tabiri nedir.