Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kıvırcık salata gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada kıvırcık salatası görmek işten yana şansının açık olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada kıvırcık salatası yemek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kıvırcık salata görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada kıvırcık salata yemek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kıvırcık salatası yapmak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan ve kıvırcık görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalettir.

Rüyada yeşil kıvırcık görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments