Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına inanılır.

Rüyada yeşil kabuklu portakal gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada yeşil kabuklu portakal görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret eder.

Rüyada kabuğu soyulmuş portakal görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada portakal kabuğu soymak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada portakal kabuğu toplamak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kabuklu portakal yemek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Rüyada portakalı kabuğuyla yemek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada portakal kabuğu yemek mal mülk edineceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil portakal yemek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments