Rüyada ağaçtan siyah üzüm toplamak

Rüyada ağaçtan siyah üzüm toplamak eğleneceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan siyah üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada ağaçtan siyah üzüm toplamak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan üzüm toplamak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta siyah üzüm görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, üzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm toplamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işarettir.

Rüyada siyah üzüm topladığını görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm toplamak ve yemek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments