Rüyada yeşil eşarp görmek

Rüyada yeşil eşarp görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, işlerinden de geri kalacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil eşarp gördüyseniz:

  • Fikirleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada yeşil eşarp görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil beyaz eşarp görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil eşarplı kadın görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil eşarp takmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil eşarp hediye etmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil eşarp bağlamak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments