Rüyada yeşil dondurma görmek

Rüyada yeşil dondurma görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil dondurma gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Rüyada yeşil dondurma görmek aylık gelirinin artacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil dondurma yemek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dondurma sattığını görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma istemek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada beyaz dondurma görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Rüyada vişneli dondurma görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kakaolu dondurma yemek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, lüks, konfor içinde olacağına inanılır.

Rüyada fıstıklı dondurma yemek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments