Rüyada bahçeyi kazmak

Rüyada bahçeyi kazmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, modern insanlarla tanışılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, iş hayatında çok zarar edileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeyi kazmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada evin bahçesini kazmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe kazmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada bahçeyi kazmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede toprak kazmak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada inşaat temeli kazmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada su kazmak muradın gerçekleşeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada yerleri kazmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments