Rüyada yeşil çam ağaç görmek

Rüyada yeşil çam ağaç görmek şeytana uyacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çam ağaç gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil çam ağacı kesmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çam ağaçları görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çam ağaç görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Rüyada büyük çam ağacı görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işarettir.

Rüyada çam fıstığı ağacı görmek zaaflarına kapılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çam ağacı devirmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada çok büyük çam ağacı görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada çam ağacından düşmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mahir

Yurt dışına giymişim İngiltere ye. Onların Hyde parkında dolaşıyorum. Yeşil çam ağaçları var. Bir tanesi farklı normal yeşil genç bir ağaç fakat toprak üstünden 10 santim kadar sonra ağacın gövdesi yere yatay/parelel olarak uzamış gitmiş. Hiç dal yok sadece gövdesi var ve gövdesi de 6-6 metre sonra birden bire dikey olarak havaya doğru uzamış. havaya uzamış kısmında yaprakları dalları vardı.

mahir

Allah razı olsun teşekkür ederim