Rüyada yeşil balık yakalamak

Rüyada yeşil balık yakalamak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, işlerin eski haline döneceğine, daha sonra işlerin açılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ününün çoğalacağına, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil balık yakalamak gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada yeşil balık yakalamak sevinçli haberler alınacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada denizde balık yakaladığını görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz balık yakalamak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda balık yakalamak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine tabir olunur.

Rüyada balığı elle yakalamak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle balık yakalamak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işaret eder.

Rüyada renkli balık yakalamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek balığı yakalamak kurulu düzenin bozulacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments