Rüyada yeşeren buğday görmek

Rüyada yeşeren buğday görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, parasının ve makamının artacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşeren buğday gördüyseniz:

  • Duygusal konularda bazı konuşmaların yapılmasını veya konuşmayı başlatan kişi olmayı istemiyor olabilirsiniz.

Rüyada buğday ekmek görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday öbeği görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada buğday sattığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasından geçmek kısa süre içinde engelleneceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasına görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet eder.

Rüyada buğday sermek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Rüyada buğdayı yıkamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments