Rüyada yerebatan sarnıcını görmek

Rüyada yerebatan sarnıcını görmek umutlanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, para kazanmaya, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalettir.

Rüyada yerebatan sarnıcını gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada yerebatan sarnıcı görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Rüyada yerebatan sarnıcını görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada su sarnıcı görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarnıç görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada eski yerleşim yeri görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Rüyada yatak yeri değiştirmek yeni yatırımlar yapacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutsal yerleri görmek zor günler geçirileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yanan yer görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments