Rüyada yere temiz su dökmek

Rüyada yere temiz su dökmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kasasının ağırlaşacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kötü günler görüleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada yere temiz su dökmek gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Rüyada yere temiz su dökmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına alamet eder.

Rüyada temiz su dökmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu yere dökmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, kısmetinizin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere su dökmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada yere su dökmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerlere su dökmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet eder.

Rüyada yere bir şey dökmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments