Rüyada yeni yorgan almak

Rüyada yeni yorgan almak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, her nimetin lezzetine varacağına, sevinçli haberler alınacağına, sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeni yorgan almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda geç kalabilir veya erken davrandığınız için sorun yaşayabilirsiniz veya bazı şeylerin azı bazılarının fazlası sorun yaratabilir.

Rüyada yeni yorgan görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, makamını garantileyeceğine inanılır.

Rüyada yeni yorgan almak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık ve yorgan görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada birisine yorgan vermek mutluluğunun daim olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yatak yorgan görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yorganı atmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada yatak yorgan yıkamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments