Rüyada yeni yapılan evi gezmek

Rüyada yeni yapılan evi gezmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine inanılır.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada yeni yapılan evi gezmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni yapılmış evler görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada yeni yapılmış bir ev görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yapılan evler görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yeni yapılmış boş ev görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeni yapılan ev görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada yeni ev yapıldığını görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada yeni yapılmıs ev görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments