Rüyada yeni telefona sahip olmak

Rüyada yeni telefona sahip olmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni telefona sahip olmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada yeni telefona sahip olmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefona sahip olmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, gelirinin artacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, makbul olmayan işler yapacağına alamet eder.

Rüyada telefon sahibi olmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ev sahibi olmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada yeni iş sahibi olmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir eve sahip olmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev sahibi olduğunu görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments