Rüyada marketten ekmek almak

Rüyada marketten ekmek almak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, dertlerine derman arayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada marketten ekmek almak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada marketten ekmek almak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marketten et almak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada markette çalışmak bir beladan kurtulacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada market kasası görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Rüyada bakkal market görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada market işletmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük market görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada market açılışı görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments