Rüyada yeni bir terlik giymek

Rüyada yeni bir terlik giymek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada yeni bir terlik giymek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeni bir terlik giymek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yeni terlik giydiğini görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada yeni terlik giymek kişinin şansının artacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni erkek terliği görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, özel hayatında mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir terlik görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni terlik aldığını görmek işlerinin artacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Rüyada siyah terlik giydiğini görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulur.

Rüyada tekeş terlik giymek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments