Rüyada yeni bir ev sahibi olmak

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, onu alkışlayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada yeni ev sahibi olmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eve sahip olmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev sahibi olmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev sahibi olduğunu görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada yeni bir eve sahip olmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada yeni telefona sahip olmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, maddi açıdan nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada yeni araba sahibi olmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yeni iş sahibi olmak rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments